Markkinointi & SOME suunnittelija/assistentti

CrossFit SixtyFive100 – Vaasa
työaika (3-4 tuntia / viikko) 

CrossFit SixtyFive100 etsii markkinoinnin ja sosiaalisen median suunnittelijaa/assistenttia, joka haluaa työskennellä 3-4 tuntia viikossa kanssamme.


CROSSFIT SIXTYFIVE100
CrossFit SixtyFive100 on Vaasan ainoa lisensioitu CrossFit sali, joka perustettiin vuoden 2015 helmikuussa. Haluamme tarjota jäsenillemme laatua, treeni-iloa, yhteisöllisyyttä ja kehittyä jatkuvasti yhdessä. Me tarjoamme sinulle inspiroivan ja hauskan työpaikan, missä voit kehittää omia taitojasi ja oppia muilta tiimin jäseniltä.


TYÖNKUVA
Etsimme henkilöä, joka on kiinnostunut työskentelemään markkinoinnin ja sosiaalisen median parissa (Facebook, instagram, mm). Tulet olemaan vastuussa markkinoinnistamme tuottamalla sisältöä ja kehittämällä näkyvyyttämme sosiaalisessa mediassa. Työnkuvasi voi kehittyä ja kasvaa sinun omien kykyjen ja kiinnostusten mukaan.


VAATIMUKSET
Sinun tulee olla luova, kunnianhimoinen ja sinulla täytyy olla taito keskittyä yksityiskohtiin. CrossFit-lajin ymmärrys ja kokemus on toivottavaa, mutta ei välttämätöntä. Markkinointialan koulutus tai aikaisempi kokemus alan töistä nähdään etuna. Sinun tulee puhua sujuvaa suomen kieltä. Ruotsin ja englannin hallinta ovat myös plussaa. Tavallisten käyttöjärjestelmien hallinta on myös suositeltavaa.


PALKKA

Sopimuksen mukaan


KONTAKTIHENKILÖ

André Stenfors, 050 5952193
andre@crossfitsixtyfive100.com


HAKEMUS

Lähetä henkilökohtainen hakemus ja CV osoitteeseen job@crossfitsixtyfive100.com, viimeistään 31.12.2018 ja kerro miksi haluisit olla osa tiimiämme ja miksi meidän tulisi valita juuri sinut.