CrossFit Coach

CrossFit SixtyFive100 – Vaasa
työaika (8 tuntia / viikko)

CrossFit SixtyFive100 etsii tiimiinsä uutta valmentajaa. Valmennustuntien tarve viikossa on kahdeksan tuntia.  Tämä on huikea mahdollisuus sinulle, joka haluat kehittyä valmentajana ja tulla osaksi meidän mahtavaa yhteisöllistä tiimiä.


CROSSFIT SIXTYFIVE100

CrossFit SixtyFive100 on Vaasan ainoa lisensioitu CrossFit sali, joka perustettiin vuoden 2015 helmikuussa. Haluamme tarjota jäsenillemme laatua, treeni-iloa, yhteisöllisyyttä ja kehittyä jatkuvasti yhdessä. Me tarjoamme sinulle inspiroivan ja hauskan työpaikan, missä voit kehittää omia taitojasi ja oppia muilta tiimin jäseniltä.


TYÖNKUVA

Työtehtävänä on asiantunteva ja tavoitteellinen CrossFit-valmennus. Työaika viikossa on vähintään kahdeksan tuntia, ja vuorot sijoittuvat sekä aamuihin että iltoihin. Perehdytysjaksolla tunteja voi olla vähemmän, mutta työntekijän omien kykyjen ja kiinnostuksenkohteiden mukaisesti työnmäärää ja -kuvaa voidaan laajentaa.


VAATIMUKSET

Sinun tulee olla sosiaalinen, joustava ja palvelualtis. CrossFit-lajin ymmärrys ja kokemus on toivottavaa, mutta ei välttämätöntä. Liikunta-alan koulutus tai aikaisempi kokemus alan töistä on nähdään etuna. Sinun tulee puhua sujuvaa suomen kieltä. Ruotsin ja englannin hallinta ovat myös plussaa.


PALKKA

Sopimuksen mukaan


KONTAKTIHENKILÖ

André Stenfors, 050 5952193
andre@crossfitsixtyfive100.com


HAKEMUS
Lähetä henkilökohtainen hakemus ja CV osoitteeseen job@crossfitsixtyfive100.com, viimeistään 31.12.2018 ja kerro miksi haluisit olla osa tiimiämme ja miksi meidän tulisi valita juuri sinut.