MEIDÄN TARINA

Syksyllä 2014 istuimme alas ja aloimme kartoittaa treenimahdollisuuksia Vaasassa, etenkin CrossFitin saralla. Jo silloin me kaikki kolme treenasimme CrossFit-tyylisesti, mutta kaipasimme sitä oikeaa tunnetta ja asennetta sekä fyysistä paikkaa, jossa olisi vahva yhteisöllisyys.

Helmikuussa 2015 avasimme Vaasan ensimmäisen lisensoidun CrossFit boxin ovet. Siitä lähtien meillä on ollut lukemattomia mahtavia treenitunteja ja horjumaton yhteisö. Kaikki ovat aina tervetulleita meidän joukkoomme, olit sitten vanha tai nuori, aloittelija tai kokenut.

BOKSIMME

CrossFit SixtyFive100 ei ole tavallinen kuntosali. Emme tarjoa luksus spa-hoitoja eikä meillä ole isoja tiloja eikä kalliita treenilaitteita. Haluamme lähteä liikkeelle perusjutuista. Käytetään hyväksemme omaa painoa yhdessä kahvakuulien, levytankojen, kiipeilyköysien, renkaiden ja monien muiden vehkeiden kanssa joita harvoin löytyy kuntosalilta.

Päivän treeni eli Workout of the Day (WOD) koostuu jatkuvasti vaihtelevista funktionaalisista liikkeistä joiden intensiteettiä ja vaikeusastetta sovelletaan jokaisen kuntoilijan fyysisen suorituskyvyn mukaisesti.

Uskomme hyvään yhteishenkeen jäsenien ja ohjaajien välillä. Tällä tavalla yritämme aina kannustaa ja tukea toisiamme tekemään uusia ennätyksiä. Tulet menemään oman mukavuusalueesi ulkopuolelle ja tulet huomaamaan kuinka hyvältä tuntuu tulla oikein väsyneeksi. Se, että mennään aina mukavuusalueen ulkopuolelle parantaa itseluottamusta sekä boxilla että boxin ulkopuolella.

Valmennus tapahtuu kolmella eri kielellä; suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.