CrossFit SixtyFive100 tarjoaa lapsille ja nuorille monipuolista toiminnallista treeniä. Liikkeet ovat luonnollisia ja lapset saavat harjoitella fyysistä kehitystä monipuolisesti.

Me CrossFit SixtyFive100:lla uskomme treeni-iloon, laatuun ja yhteisöllisyyteen, ja nämä tulevat olemaan myös keskeisiä elementtejä meidän SixtyFive-ryhmissä. Treeni sopii sekä aloittelijoille että niille, jotka haluavat täydentää urheilua.

Olemme jakaneet lapset eri ikäluokkiin, mutta koska lapset kehittyvät eri tahtiin, niin ikäjako ei ole kiveen hakattu. Ikäjako antaa kuitenkin teille opastuksen mihin ryhmään lapsenne kuuluvat. Jos teillä on kysymyksiä lapsen ikäluokituksesta, ottakaa yhteyttä meihin.

SixtyFive Kids 3-5 v:

Meidän nuorimassa ryhmässä keskitymme oppimistaitoihin, hauskaan ja luonnolliseen liikuntaan. Käytämme eri välineitä niin kuin palloja, naruja ja boxeja. Rakenamme myös esteitä ja leikimme.

SixtyFive Junior 6-9 v:

Tässä ryhmässä esitämme vielä enemmän toiminnallista harjoitusta. Tehdään maastovetoja, kyykkyjä, käsikävelyä ja soutua. Keskitymme opettamaan tekniikkaa eri toiminnallisiin harjoituksiin, mutta tehdään myös eri esteratoja ja wodeja.

SixtyFive Teens 10-14 v:

Meidän vanhin nuorisoryhmä harjoittaa täydellistä toiminnallista harjoitusta. Tehdään hauskoja treenejä ja wodeja jotka sisältävät kuntoharjoittelua, voimistelua ja painonnostoa. Treeneissä painotetaan oikean laatuista tekniikkaa joka momentissa, jotta voiman ja kunnon kehittäminen onnistuu ilman loukkaantumisia.


SIXTYFIVE KIDS/JUNIORS/TEENS VALMENTAJAT

Sanna Aspholm

Minä olen Sanna Aspholm ja olen iloinen ja lapsirakas ihminen. Olen elämäni aikana kokeillut eri urheilulajeja; kilpahiihtoa, ryhmäliikuntaa, tanssia, yleisurheilua ja jalkapalloa. Lapset ja nuoret ovat aina ollut lähellä minun sydäntä ja tykkään tehdä töitä heidän kanssa. Päivisin olen koulukuraattori Kristiinankaupungissa ja iltaisin treenaan crossfitia, ryhmäliikuntaa ja tanssia. Olen sitä mieltä, että annetaan lapsille hyvän mahdollisuuden nauttia treeni ilosta, sekä edistämään heidän hyvinvointia.

Marina Sippus

Minä olen Marina Sippus ja minulla on kaksi aikuista tytärtä ja yksi 6 vuotias lapsenlapsi. Lapset ovat aina ollut lähellä sydäntäni ja vuosien aikana olen tehnyt paljon työtä lasten ja nuorten kanssa vapaaehtoistyön kautta. Olen entinen yleisurheilija ja koulutettu valmentaja yleisurheilussa lapsille ja nuorille. Minun työssä Vaasan seudun yhdistyksessä, olen koordinaattori, joka ehkäisee yksinäisyyttä. Olen myös aktiivinen Suomen punaisessa ristissä ja Suicide Zero Suomissa. Olen treenannut CrossFitia 2015 alkaen.


Syyskausi 2018

Koska

12 treenitilaisuutta 2 syyskuuta 2018 alkaen, viimeinen treenitilaisuus 25 marraskuuta 2018. Meillä on tauko 11.11.2018 (isänpäivä).

Aika

SixtyFive Kids, 3-5 vuotta: sunnuntaisin klo. 10.00-10.30
SixtyFive Juniors, 6-9 vuotta: sunnuntaisin klo. 10.35-11.20
SixtyFive Teens, 10-14 vuotta: sunnuntaisin klo. 11.30-12.25

Paikka

CrossFit SixtyFive100 Vaasassa
Olympiakatu 3Q

Hinta

125€ / lapsi

Kysymykset

Yhteys Sannaan tai Gregeriin
kids@crossfitsixtyfive100.com

040-9637353 (Sanna)
050-5971646 (Greger)

Ilmoittautuminen

Ilmoita WODConnectin kautta. Sitova ilmoitus. Ilmoita lapsen nimi ja ikä, kun teet ilmoituksen.

HUOM! Ainoastaan 8-12 paikkaa/ryhmä. Paikat täyttyvät saapumisjärjestyksessä.