CrossFit SixtyFive100 tarjoaa lapsille ja nuorille monipuolista toiminnallista treeniä. Liikkeet ovat luonnollisia ja lapset saavat harjoitella fyysistä kehitystä monipuolisesti.

Me CrossFit SixtyFive100:lla uskomme treeni-iloon, laatuun ja yhteisöllisyyteen, ja nämä tulevat olemaan myös keskeisiä elementtejä meidän SixtyFive-ryhmissä. Treeni sopii sekä aloittelijoille että niille, jotka haluavat täydentää urheilua.

Olemme jakaneet lapset eri ikäluokkiin, mutta koska lapset kehittyvät eri tahtiin, niin ikäjako ei ole kiveen hakattu. Ikäjako antaa kuitenkin teille opastuksen mihin ryhmään lapsenne kuuluvat. Jos teillä on kysymyksiä lapsen ikäluokituksesta, ottakaa yhteyttä meihin.

SixtyFive Junior 6-9 v:

Tässä ryhmässä esitämme Crossfit harjoitusta. Tehdään maastovetoja, kyykkyjä, käsikävelyä ja soutua. Keskitymme opettamaan tekniikkaa eri crossfit harjoituksiin, mutta tehdään myös eri esteratoja ja wodeja.

SixtyFive Pre-Teens 10-12 v:

Meidän pre-teens ryhmä harjoittaa Crossfit lajia leikkisellä tavalla. Tehdään hauskoja treenejä ja wodeja jotka sisältävät kuntoharjoittelua, voimistelua ja painonnoston ensiaskeleet. Treeneissä painotetaan oikean laatuista tekniikkaa joka momentissa, jotta voiman ja kunnon kehittäminen onnistuu ilman loukkaantumisia.

SixtyFive Teens 13-15 v:

Meidän vanhin nuorisoryhmä harjoittaa täydellistä Crossfit lajia. Tehdään hauskoja treenejä ja wodeja jotka sisältävät kuntoharjoittelua, voimistelua ja painonnostoa. Treeneissä painotetaan oikean laatuista tekniikkaa joka momentissa, jotta voiman ja kunnon kehittäminen onnistuu ilman loukkaantumisia.


SIXTYFIVE JUNIORS/PRE-TEENS/TEENS VALMENTAJAT

Sanna Aspholm

Minä olen Sanna Aspholm ja olen iloinen ja lapsirakas ihminen. Olen elämäni aikana kokeillut eri urheilulajeja; kilpahiihtoa, ryhmäliikuntaa, tanssia, yleisurheilua ja jalkapalloa. Lapset ja nuoret ovat aina ollut lähellä minun sydäntä ja tykkään tehdä töitä heidän kanssa. Päivisin olen koulukuraattori Kristiinankaupungissa ja iltaisin treenaan crossfitia, ryhmäliikuntaa ja tanssia. Olen sitä mieltä, että annetaan lapsille hyvän mahdollisuuden nauttia treeni ilosta, sekä edistämään heidän hyvinvointia.

Marina Sippus

Minä olen Marina Sippus ja minulla on kaksi aikuista tytärtä ja yksi 6 vuotias lapsenlapsi. Lapset ovat aina ollut lähellä sydäntäni ja vuosien aikana olen tehnyt paljon työtä lasten ja nuorten kanssa vapaaehtoistyön kautta. Olen entinen yleisurheilija ja koulutettu valmentaja yleisurheilussa lapsille ja nuorille. Minun työssä Vaasan seudun yhdistyksessä, olen koordinaattori, joka ehkäisee yksinäisyyttä. Olen myös aktiivinen Suomen punaisessa ristissä ja Suicide Zero Suomissa. Olen treenannut CrossFitia 2015 alkaen.


Kevätkausi 2019 (Kurssi 1)

Koska

10 treenitilaisuutta 13 tammikuuta 2019 alkaen, viimeinen treenitilaisuus 17 maaliskuuta 2019.

Aika

SixtyFive Juniors, 6-9 vuotta: sunnuntaisin klo. 10.00-10.50
SixtyFive Pre-Teens, 10-12 vuotta: sunnuntaisin klo. 11.00-11.50
SixtyFive Teens, 13-15 vuotta: sunnuntaisin klo. 12.00-12.55

Paikka

CrossFit SixtyFive100 Vaasassa
Olympiakatu 3Q

Hinta

105€ / lapsi

Kysymykset

Yhteys Sannaan tai Gregeriin
kids@crossfitsixtyfive100.com

040-9637353 (Sanna)
050-5971646 (Greger)

Ilmoittautuminen

Ilmoita WODConnectin kautta. Sitova ilmoitus. Ilmoita lapsen nimi ja ikä, kun teet ilmoituksen.

HUOM! Ainoastaan 10-14 paikkaa/ryhmä. Paikat täyttyvät saapumisjärjestyksessä.

Ilmoittaudu lapsesi SixtyFive Juniorsille (6-9v)Ilmoittaudu lapsesi SixtyFive Pre-Teensille (10-12v)Ilmoittaudu lapsesi SixtyFive Teensille (13-15v)