CrossFit SixtyFive100 tarjoaa lapsille ja nuorille monipuolista toiminnallista treeniä. Liikkeet ovat luonnollisia ja lapset saavat harjoitella fyysistä kehitystä monipuolisesti.

Me CrossFit SixtyFive100:lla uskomme treeni-iloon, laatuun ja yhteisöllisyyteen, ja nämä tulevat olemaan myös keskeisiä elementtejä meidän SixtyFive-ryhmissä. Treeni sopii sekä aloittelijoille että niille, jotka haluavat täydentää urheilua.

Olemme jakaneet lapset eri ikäluokkiin, mutta koska lapset kehittyvät eri tahtiin, niin ikäjako ei ole kiveen hakattu. Ikäjako antaa kuitenkin teille opastuksen mihin ryhmään lapsenne kuuluvat. Jos teillä on kysymyksiä lapsen ikäluokituksesta, ottakaa yhteyttä meihin.

SixtyFive Junior 6-8 v:

Tässä ryhmässä esitämme Crossfit harjoitusta. Tehdään maastovetoja, kyykkyjä, käsikävelyä ja soutua. Keskitymme opettamaan tekniikkaa eri crossfit harjoituksiin, mutta tehdään myös eri esteratoja ja wodeja.

SixtyFive Pre-Teens 9-12 v:

Meidän pre-teens ryhmä harjoittaa Crossfit lajia leikkisellä tavalla. Tehdään hauskoja treenejä ja wodeja jotka sisältävät kuntoharjoittelua, voimistelua ja painonnoston ensiaskeleet. Treeneissä painotetaan oikean laatuista tekniikkaa joka momentissa, jotta voiman ja kunnon kehittäminen onnistuu ilman loukkaantumisia.

SixtyFive Teens 13-15 v:

Meidän vanhin nuorisoryhmä harjoittaa täydellistä Crossfit lajia. Tehdään hauskoja treenejä ja wodeja jotka sisältävät kuntoharjoittelua, voimistelua ja painonnostoa. Treeneissä painotetaan oikean laatuista tekniikkaa joka momentissa, jotta voiman ja kunnon kehittäminen onnistuu ilman loukkaantumisia.


SIXTYFIVE JUNIORS/PRE-TEENS/TEENS VALMENTAJAT

Sanna Matintupa

Minä olen Sanna Matintupa ja olen iloinen ja lapsirakas ihminen. Olen elämäni aikana kokeillut eri urheilulajeja; kilpahiihtoa, ryhmäliikuntaa, tanssia, yleisurheilua ja jalkapalloa. Lapset ja nuoret ovat aina ollut lähellä minun sydäntä ja tykkään tehdä töitä heidän kanssa. Päivisin olen koulukuraattori Kristiinankaupungissa ja iltaisin treenaan crossfitia, ryhmäliikuntaa ja tanssia. Olen sitä mieltä, että annetaan lapsille hyvän mahdollisuuden nauttia treeni ilosta, sekä edistämään heidän hyvinvointia.


Kevätkausi II - 2021

Koska

Kevätkauden toinen kurssi käynnistyy 28.3.2021 ja jatkuu aina 30.5.2021 asti.

Aika

SixtyFive Junior, 6-8 vuotta: sunnuntaisin klo. 10.00-10.50

SixtyFive Pre-Teens, 9-12 vuotta: sunnuntaisin klo. 11.00-11.50

SixtyFive Teens, 13-15 vuotta: sunnuntaisin klo. 12.00-12.55

Paikka

CrossFit SixtyFive100 Vaasassa
Olympiankatu 3Q

Hinta

115€ /lapsi

Kysymyksiä

Yhteys Sannaan
kids@crossfitsixtyfive100.com

040-9637353 (Sanna)

Ilmoittautuminen

Sitovat ilmoittautumiset. Laita ilmoitukseen lapsen nimi sekä ikä ja omat yhteystietosi.