CrossFit SixtyFive100 tarjoaa lapsille ja nuorille monipuolista toiminnallista treeniä. Liikkeet ovat luonnollisia ja lapset saavat harjoitella fyysistä kehitystä monipuolisesti.

Me CrossFit SixtyFive100:lla uskomme treeni-iloon, laatuun ja yhteisöllisyyteen, ja nämä tulevat olemaan myös keskeisiä elementtejä meidän SixtyFive-ryhmissä. Treeni sopii sekä aloittelijoille että niille, jotka haluavat täydentää urheilua.

Olemme jakaneet lapset eri ikäluokkiin, mutta koska lapset kehittyvät eri tahtiin, niin ikäjako ei ole kiveen hakattu. Ikäjako antaa kuitenkin teille opastuksen mihin ryhmään lapsenne kuuluvat. Jos teillä on kysymyksiä lapsen ikäluokituksesta, ottakaa yhteyttä meihin.

Tällä hetkellä emme järjestä treeniryhmää nuorimmalle ikäryhmälle (3-5 v). Mutta järjestämme satunnaisia tilaisuuksia myös heille.

SixtyFive Kids 3-5 v:

Meidän nuorimassa ryhmässä keskitymme oppimistaitoihin, hauskaan ja luonnolliseen liikuntaan. Käytämme eri välineitä niin kuin palloja, naruja ja boxeja. Rakenamme myös esteitä ja leikimme.

SixtyFive Junior 6-9 v:

Tässä ryhmässä esitämme vielä enemmän toiminnallista harjoitusta. Tehdään maastovetoja, kyykkyjä, käsikävelyä ja soutua. Keskitymme opettamaan tekniikkaa eri toiminnallisiin harjoituksiin, mutta tehdään myös eri esteratoja ja wodeja.

SixtyFive Teens 10-14 v:

Meidän vanhin nuorisoryhmä harjoittaa täydellistä toiminnallista harjoitusta. Tehdään hauskoja treenejä ja wodeja jotka sisältävät kuntoharjoittelua, voimistelua ja painonnostoa. Treeneissä painotetaan oikean laatuista tekniikkaa joka momentissa, jotta voiman ja kunnon kehittäminen onnistuu ilman loukkaantumisia.


Kevätkausi 2018

Koska

Kymmenen treenitilaisuutta 14 tammikuuta 2018 alkaen, viimeinen treenitilaisuus 25 maaliskuuta 2018. Meillä on tauko hiihtoloman aikana (viikko 9).

Aika

SixtyFive Kids, 3-5 vuotta: ilmoitetaan kun järjestämme harjoittelun.
SixtyFive Junior, 6-9 vuotta: sunnuntaisin klo. 10.00-10.45
SixtyFive Teens, 10-14 vuotta: sunnuntaisin klo. 11.00-11.45

Paikka

CrossFit SixtyFive100 Vaasassa
Olympiakatu 3Q

Hinta

105€ / lapsi

Kysymykset

Yhteys Sannaan tai Gregeriin
kids@crossfitsixtyfive100.com

040-9637353 (Sanna)
050-5971646 (Greger)

Ilmoittautuminen

Ilmoita WODConnectin kautta. Sitova ilmoitus. Ilmoita lapsen nimi ja ikä, kun teet ilmoituksen.

HUOM! Ainoastaan 10 paikkaa/ryhmä. Paikat täyttyvät saapumisjärjestyksessä.