CrossFit SixtyFive100 tarjoaa lapsille ja nuorille monipuolista ja toiminnallista treeniä. Liikkeet ovat luonnollisia ja lapset saavat harjoitella fyysistä kehitystä monipuolisesti.

Me CrossFit SixtyFive100:lla uskomme treeni-iloon, laatuun ja yhteisöllisyyteen, ja nämä tulevat olemaan myös keskeisiä elementtejä meidän SixtyFiveKids-ryhmissä. Treeni sopii sekä aloittelijoille että niille, jotka haluavat täydentää urheilua.

Olemme jakaneet lapset eri ikäluokkiin, mutta koska lapset kehittyvät eri tahtiin, niin ikäjako ei ole kiveen hakattu. Ikäjako antaa kuitenkin teille opastuksen mihin ryhmään lapsenne kuuluvat. Jos teillä on kysymyksiä lapsen ikäluokituksesta, ottakaa yhteyttä meihin.

SYKSYN KURSSIT ALKAVAT SUNNUNTAINA 21.8.2022 (Kaksi kertaa viikossa harjoitteleva Teens-ryhmä (13-15 vuotiaat) aloittavat keskiviikkona 17.8.2022!)

Huomatkaa, että olemme siirtyneet aikaisempien kurssimaksujen sijasta kausimaksuihin! Entisten kurssien sijaan meillä on syksy- ja kevätkausi, jotka mukailevat koulujen työskentelyaikoja. Lisätietoja kausimaksuista saat osoitteesta kids@crossfitsixtyfive100.com

SixtyFive Junior 6-8 v:

Tässä ryhmässä tärkeintä on pitää hauskaa erilaisten fyysisten aktiviteettien kautta. Tutustumme Crossfitistä tuttuihin liikkeisiin sekä harjoituksiin erilaisten leikkien ja pelien kautta. Harjoitukset ovat sunnuntaisin klo 14.00.

ilmoittaudu tästä

SixtyFive Pre-Teens 9-12 v:

Pre-teens ryhmässä harjoittelun pääpaino tekniikan harjoittelussa. Treeneissä harjoitellaan CrossFitistä tuttuja liikkeitä, voimistelua, painonnostoa sekä kuntoharjoittelua hauskalla ja monimuotoisella tavalla, joka harjoittaa kasvavaa nuorta monipuolisesti. Harjoitukset ovat sunnuntaisin klo 12.00.

ilmoittaudu tästä

SixtyFive Teens 13-15 v:

Vanhimman nuorisoryhmän harjoittelussa yhdistyy sekä tekniikkaharjoittelu että kuntoharjoittelu. Tunneilla harjoitellaan turvalliset liiketekniikat joita käytetään päivän WODissa. Tästä ikäryhmästä löytyy sekä kerran viikossa , että kahdesti viikossa harjoitteleva ryhmä.

Kerran viikossa harjoittelevan ryhmän harjoitukset ovat sunnuntaisin klo 13:00-14:00 ja kahdesti viikosta harjoittelevan ryhmän harjoitukset ovat keskiviikkoisin klo 15:30-16:30 että sunnuntaisin klo 13:00-14:00

Ilmoittatudu tästä (kerran viikossa harjoittelevat)Ilmoittaudu tästä (kahdesti viikossa harjoittelevat)

SIXTYFIVE JUNIORS/PRE-TEENS/TEENS VALMENTAJAT

Sanna Matintupa

Minä olen Sanna Matintupa ja olen iloinen ja lapsirakas ihminen. Olen elämäni aikana kokeillut eri urheilulajeja; kilpahiihtoa, ryhmäliikuntaa, tanssia, yleisurheilua ja jalkapalloa. Lapset ja nuoret ovat aina ollut lähellä minun sydäntä ja tykkään tehdä töitä heidän kanssa. Päivisin olen koulukuraattori Kristiinankaupungissa ja iltaisin treenaan crossfitia, ryhmäliikuntaa ja tanssia. Olen sitä mieltä, että annetaan lapsille hyvän mahdollisuuden nauttia treeni ilosta, sekä edistämään heidän hyvinvointia.