Jäsenyys


Jäsenyys

Monipuolisten treenimahdollisuuksien kuten painonnosto-, voimistelu- ja kestävyystreenin lisäksi meidän jäsenenä saat myös seuraavaksi mainitut edut:

Treeni

Tarjoamme erilaisia treenimahdollisuuksia, WOD (Workout of the Day), Open Gym ja erikoistunteja (painonnosto, voimistelu, liikkuvuus- tunnit). WOD- tunneilla seurataan ohjelmointia, joka varmistaa kehityksen parhaalla mahdollisella tavalla ja tämän avulla saadaan paras mahdollinen treeni.

Käytämme myös WODConnect-ohjelmaa. WODConnect on treenipäiväkirja, josta löytyy aina päivän treeni. Ainut asia mitä sinun täytyy tehdä on kirjata suoritustesi tulokset. Pystyt tämän avulla seuraamaan treeniäsi ja huomaat nopeasti  kehityksesi. WODConnectin avulla ilmoittaudut myös meidän tunneille, joko tietokoneella tai puhelimella sovelluksen kautta.

Valmentajat

Meillä on aina paikalla vähintään yksi valmentaja kun sali on auki. Koulutettu valmentaja, joka valvoo, että liikkeet suoritetaan oikein, tsemppaa ja suunnittelee treenin juuri sinun/ryhmäsi tarpeille, on korvaamaton.

Kuntoarviointi (arvo 99€)

Kuntoarviointi/seuranta sisältyy jäsenyyksiin (vuoden sopimus tai pidempi). Arviointi tehdään, jotta näemme missä menette ja miten kehityksenne sujuu. Tällöin treenaamisesta tulee tehokkaampaa ja turvallisempaa. Se on myös tärkeä askel tasapanoisempaa terveyttä kohti ja auttaa sinua saamaan pysyviä tuloksia. Lisäksi kuntoarviointiin sisältyy liikkuvuusanalyysi, jotta saat tietoa juuri omista heikkouksistasi ja mitä sinun tulisi työstää.

Yhteisö

Emme ole vain tavallinen sali, olemme CrossFit boxi. Olemme yhteisö, joka treenaa yhdessä kohti vahvempaa ja parempaa elämä.

Muut edut:

– Pääsy jäsentapahtumiin ja muihin tilaisuuksiin, joita järjestämme

– Alennukset eri kursseihin joita järjestämme, esimerkiksi painonnosto-, liikkuvuus-, ravintokurssi jne.

– Alennukset treeni- ja ravinto-ohjelmista