Tietosuojakäytäntö (GDPR)

KÄYTÄNTÖ

Henkilötietojen käsittely (CrossFit SixtyFive100). Me (CrossFit SixtyFive100 Oy) haluamme, että tunnette itsenne ja yksityisyytenne olevan turvassa teidän jättäessä meille henkilötietojanne. Olemme avoimia siitä mitä teemme henkilötiedoillanne, emme myy tietoja muille yrityksille ja noudatamme tietosuojaan liittyviä lakeja.

 

TARKOITUS

Käytämme henkilötietojasi ennen kaikkea siihen, että voimme täyttää velvollisuutemme sinua kohtaan jäsenenä. Pidämme huolta siitä, että käsittelemme henkilötietojasi vain siinä tarkoituksessa, että voimme tarjota palvelua sinulle asiakkaana. Tarvitsemme tietojasi myös täyttääksemme lait.

 

VASTUU

Henkilötietojesi käsittelystä vastaa CrossFit SixtyFive100 Oy, FO 2662704-7.

 

KÄSITTELEMME SEURAAVIA HENKILÖTIETOJA:

Tarvitsemme henkilötietojanne, jotta voimme tehdä kanssanne palvelusopimuksen ja myydä tuotteitamme. Alla esimerkkejä henkilötiedoista, joita keräämme:

– Nimi
– Osoite
– Sähköposti
– Puhelinnumero
– Syntymäpäivä
– Laskutustiedot
– Tiedot, joita haluat itse antaa
– Sisältö, jota itse julkaiset

Yllä mainittujen lisäksi voimme kerätä tietoja, jotka liittyvät tarjoamiimme palveluihin, kuten kurssit, tapahtumat ja PT-tunnit.

 

MIHIN KÄYTTÖTARKOITUKSEEN HENKILÖTIETOJASI KÄSITELLÄÄN:

Käytämme henkilötietojasi, jotta voit sopimukseesi kuuluvat oikeudet ja velvollisuudet täyttyvät.

Käytämme henkilötietojasi tunnistaaksemme sinut asiakkaana, jotta sinulla on tilojemme käyttömahdollisuus: Voit varata tunteja ja sopimukseesi kuuluvia aktiviteetteja.

Käytämme henkilötietojasi maksujesi käsittelyyn.

Käytämme henkilötietojasi kampanjoista tiedottamiseen ja uutisten lähettämiseen.

Käytämme henkilötietojasi kertoaksemme palveluistamme ja tuotteistamme.

Käytämme henkilötietojasi täyttääksemme lajien, tuomioistuinten ja viranomaispäätösten määräykset.

 

KUINKA TIETO KERÄTÄÄN?

Sinun henkilötietosi kerätään samalla kun liityt jäseneksi meille ja kirjoitat kanssamme sopimuksen. Tietojasi kerätään myös kursseille rekisteröimisen yhteydessä, etsit töitä yrityksestämme tai olet jollain lailla kontaktissa kanssamme. Henkilötietojasi kerätään myös sinun rekisteröidessä WODconnectiin.

Kisko Labs (WODconnect) on pääasiallinen henkilörekisterijärjestelmämme.

 

MISSÄ TIEDOT SÄILYTETÄÄN?

Rekisteri sijaitsee Kisko Labsin (WODconnect) salasanasuojatulla palvelulla.

Tietojasi säilytetään myös salasanasuojatulla dropbox serverillä.

 

KUINKA PITKÄÄN TIETOJASI SÄILYTETÄÄN? 

Tietoja tallennetaan oikeudellisia velvollisuuksia varten niin kauan kuin on tarpeen sovelletun lainsäädännön mukaan. Henkilötietojasi ei säilytetä koskaan pidempään kuin mihin lainsäädäntö oikeuttaa.

Velvollisuuksiemme täyttämiseksi säilytämme tietojasi niin kauan kuin olet meidän asiakkaamme ja sen jälkeen kolme (3) vuotta viimeisimmästä ostotapahtumastasi.

Edunvertailuun perustuen markkinointia ja asiakaspalveluyhteyttä varten tietosi säilyvät kolme (3) vuotta viimeisistä ostoistasi.

Kirjanpitoa varten tiedot säilyvät seitsemän (7) vuotta ja nykyinen vuosi lain mukaan.

 

KENELLÄ ON PÄÄSY TIETOIHIN?

Henkilökunta

Meidän henkilökuntamme osallistuu niiden henkilötietojen keräämiseen, joita tarvitaan sopimusta kirjoittaessa.

Toimijat ja laskuttajat:

Jaamme henkilötietosi yritykselle, joka käsittelee IT-palveluita, markkinointia, viestien ja tarjousten käsittelyä ja laskutukseen liittyviä asioita. Luovutamme henkilötietojasi näille yrityksille niissä tapauksissa kuin on välttämätöntä tietosuojalain mukaisesti.

Viranomaiset ja pelastuslaitos

Me luovutamme henkilötietojasi lain ja viranomaispäätösten mukaan poliisille ja pelastuslaitokselle mahdollisissa hätäkeskuspuheluissa.

 

SINUN OIKEUTESI:

Sinulla on oikeus tietää mitä teemme henkilötiedoillasi, esimerkiksi koska ja kuinka tietojasi käsitellään ja miksi. Lisäksi sinulla on oikeus tietojen siirtämiseen koostetussa ja koneluettavassa muodossa. Listasimme alle tarkemmin millaisia oikeuksia sinulla on ja miten voit hyödyntää niitä.

Oikeus pääsyyn

Sinulla on oikeus tietää mitä henkilötietojasi käytämme, mihin ja miten kauan. Sinulla on myös oikeus saada kopio kaikista henkilötiedoistasi.

Oikeus korjata tietoja

Sinulla on oikeus saada epätäydelliset ja väärät tietosi korjatuksi.

Oikeus tietojen poistoon

Me säästämme sinun asiakastietosi ylläolevien lakien mukaisesti. Voit kuitenkin aina kääntyä puoleemme ja pyytää henkilötietojesi poistamista. Poistamme tietosi lakien ja asetusten mukaisesti.

Oikeus kieltäytyä

Sinulla on oikeus kieltäytyä henkilötietojesi käytöstä suoramarkkinointiin.

Reklamaatio

Jos mielestäsi käsittelemme sinun henkilötietojasi tietosuojalain vastaisesti, ole yhteydessä meihin niin mahdollisimman pian.

 

OTA YHTEYTTÄ:

Ole rohkeasti yhteydessä meihin jos sinulla on kysyttävää tai huolia.

CrossFit SixtyFive100 Oy

Olympiakatu 3Q
65100 VAASA
info@crossfitsixtyfive100.com