Valmentajamme

Valmennuksessa ei ole kyse vain siitä, että valmentaja saa sinut suoriutumaan liikkeistä. Hyvä valmentaja on taitava tekniikan suhteen, pystyy antamaan vinkkejä, motivoimaan ja myös hoitamaan kaikki tilanteet. Hyvä valmentaja pystyy tähän kaikkeen ja samaan aikaan myös motivoi urheilijaa saavuttamaan huippunsa voimatasoissaan, suorituksessaan sekä terveydessään. Meidän valmentajamme eivät ole vain hyviä, he ovat parhaita ja luovat huippu-jäseniä.


GREGER STRAND

Greger on yksi kolmesta boksin omistajasta ja yksi valmentajistamme myös. Hän hurahti CrossFittiin jo vuonna 2012 ja on ollut valmentajana nyt noin neljä vuotta.

”Olen aina pitänyt toisten auttamisesta ja mikä olisikaan parempaa kuin auttaa muita parantamaan heidän terveyttään ja kuntoaan!”

Gregerin mielestä parasta CrossFitissa on yhteisö, mikä on myös yksi boksimme tärkeimmistä arvoista. Gregerin lempiliike on maastaveto, mutta hän rakastaa kaikkea voimistelua.

Lepopäivänä Gregerin löytää todennäköisimmän boksilta juomasta kahvia ja tekemästä toimistotöitä.


ANDRE STENFORS

Andre on kolmas boksin omistaja ja yksi valmentajistamme.

Andre aloitti Crossfitin vuonna 2012 ja innostui valmentamisesta käytyään Level 1 -koulutuksen vuonna 2013. Valmennustöitä Andre on tehnyt boksimme avajaispäivästä lähtien!

Ennen CrossFittia Andre oli seiväshyppääjä. CrossFitista Andren oli helppo innostua, sillä sieltä löytyi paljon seiväshypystä tuttuja elementtejä, kuten voimaharjoittelua, tarkkuuta, koordinaatiota, tasapainoa ja nopeutta.

”Parasta valmentamisessa on nähdä ihmisten onnistumiset, ja se ilo kun joku saavuttaa tavoitteensa.”

Andren ehdoton lempiliike on kyykyt!

”Lepopäivänä nautitaan hyvästä ruuasta!”


FAZEL ZAREI

Fasu on yksi yhdeksästä valmentajastamme ja boksimme osaomistaja.

Fasu aloitti CrossFitin noin viisi vuotta sitten ja pian sen jälkeen hän aloitti myös valmentajan työt. Ennen Crossfittia hän valmensi painia neljä vuotta. Paini on myös se laji, josta Fasu on saanut hänen vahvan pohjakuntonsa.

”Parasta valmentamisessa on kun näkee asikkaiden kehittyvän!” sanoo Fasu.

Fasun lempiliike on burpee, ja hän varmasti yrittää saada teidätkin pitämään niistä.

Lepopäivänä Fasu tekee töitä, koska sitä se boksin omistajan arki on!


ELLI GROMOV

Valmennustiimimme uusin jäsen ja yksi boksimme kilpailevista urheilijoista.

Elli aloitti CrossFitin vuonna 2014. Valmennustyöt tulivat kuvioihin vuonna 2015 kun CrossFit Lahti avasi ovensa. Elli on ollut valmentajana Lahdessa ja Koh Taolla Thaimaassa ennen hänen kuin hän tämän vuoden alussa aloitti valmentamaan meidän boksillamme.

Ennen CrossFittia Elli harrasti joukkuevoimistelua sekä valmensi myös nuoria voimistelijoita. ”Aloittaessani CrossFitin minulla oli voimatasot ihan nollissa, tyhjä tanko tuntui painavalta ja tykkäsin vain juosta ja tehdä burpeita. Rakastuin saman tien haasteisiin, jota laji minulle antoi.”

Ellin mielestä parasta valmentamisessa on muiden auttaminen ja se kun näkee asiakkaiden parantavan kuntoaan, terveyttään ja elämänlaatuaan.

”Mielestäni kaikki koutsimme sanoivat yhteisöllisyyden olevan se paras juttu ja olen täysin samaa mieltä –  Oon saanut niin monta ihanaa ystävää CrossFitin ansiosta!”

Kun Elliltä kysyy hänen lempitreeniään, tulee hiljaisuus. ”Ehkä DT, juoksutreenit tai voimistelujutut!

Elli viettää lepopäivänsä ystävien ja perheen kanssa tehden yleensä jotain boksin ulkopuolella.


LEO TUISKU

Valmentaja ja yksi kilpailevista masters-urheilijoistamme.

Leo, paremmin tunnettuna Leksa, on tehnyt CrossFittia vuodesta 2013. Ennen CrossFittia Leo harrasti ja valmensi jalkapalloa ja futsalia.

Valmentamisessa parasta Leon mielestä on nähdä muiden onnistumiset.

”Parasta CrossFitissa ja meidän boksillamme on ehdottomasti ne ihmiset ja yhteisöllisyys!” Voit usein nähdä Leksan viettävän aikaa boksillamme myös hänen treeniensä ulkopuolella, koska boksilla on niin kivaa!

Vaikka CrossFit on yksilölaji, Leon mielestä porukalla treenaminen on parasta. Silloin kaikki voivat auttaa toisiaan ja onhan se myös hauskempaa. Leon lempitreeni on The Iron Triathlon (20-1 reps of Linda). Leksa on myös treenannut voimistelutaitojaan ahkerasti, jotta hänen lempiliikkeensä tulevaisuudessa olisi muscle up!

Kun Leolla on lepopäivä, pääsee hänen koiransa Eddie pidemmälle iltalenkille.


MATIAS ÅMINNE

Matias on yksi yhdeksästä huippuvalmentajistamme.

Matias tutustui CrossFittiin vuonna 2012 ja aloitti valmennustyöt samana vuonna. Ennen CrossFittia Matias on valmentanut kaikenlaisia lajeja – bodypumpista vesijumppaan. Hänen oma urheilutaustansa tulee jääkiekosta.

”CrossFitissa on parasta se, että se sopii kaikille riippumatta iästä, koosta tai kunnosta.”

Matias pitää CrossFitista lajina sen monipuolisuuden takia, mutta jos hänen täytyisi valita, hänen lempiliikkeensä olisi valakyykky. Valakyykky on hyvä liike sillä se vaatii hyvää liikkuvuutta ja stabilitteettia ja se haastaa jalat, yläkropan ja keskivartalon.

Lepopäivänsä Matias viettää kalassa tai perheensä kanssa.


MARKKU PUSKALA

Markku on se valmentaja, joka on usein vastuussa meidän sunnuntain pitkistä raskaista treenisessioista.

Markku aloitti CrossFitin vuonna 2012 ja on ollut valmentajana siitä lähtien. Ennen CrossFittia Markku harrasti kamppailulajeja – judoa ja potkunyrkkeilyä. Huomaat Markun lajitaustan jos yrität haastaa häntä tappeluun. (Älä tee sitä sillä todennäköisesti häviät)

”Parasta CrossFitissa on sama kuin kamppailupuolellakin – ihmiset ja yhteisölisyys!”

Markku rakastaa painonnostoa ja hänen lempinostonsa on rinnalleveto ja työntö.

Lepopäivinään Markku laittaa lapsensa liikkumaan ja kuskailee heitä treeneihin ja futispeleihin.


JOONA KOUTSI

Joona on yksi yhdeksästä huippuvalmentajistamme.

Joonan urheilutausta tulee kamppailulajeista; karate, jujutsu ja porkunyrkkeily. Funktionaalinen harjoittelu ja valmentaminen kuului Joonan arkeen jo kamppailuaikoina, joten siirtyminen CrossFittiin vuonna 2012 tapahtui luonnollisesti.

”Parasta valmentamisessa on kun näkee asiakkaiden saavan AHAA-elämyksen jossain asiassa, olkoon kyse mistä tahansa!”

Joonan mielestä parasta CrossFitissa on lajin funktionaalisuus.

Painonnosto ja kahvakuulailu ovat lähellä Joonan sydäntä. Joonan lempitreeni on Cindy, mutta hän mielellään lisäisi kehonpainoliikkeiden sekaan muutamia raskaita rinnallevetoja.

Joona pyhittää lepopäivänsä perheelleen.


MIKKO MERILÄINEN

Mikko on yksi yhdeksästä valmentajistamme ja myös boksimme kilpaileva urheilija. Hän aloitti CrossFitin noin kuusi vuotta sitten ja valmennustyöt tulivat kuvioihin pian tämän jälkeen.

”Parasta valmentamisessa on kun näen muiden onnistuvan, kehittyvän ja ylittävän itsensä.”

Mikon mielestä parasta CrossFitissa yleisesti on lajin yhteisöllisyys.

Mikon lempiliike taitaa olla bar muscle up. Hän todella liikkuu kuin ammattilainen, joten Mikon puoleen kannattaa kääntyä jos tuskailee bar muscle upin kanssa.

Lepopäivinä Mikko yleensä käy kaupassa, laittaa ruokaa ja tekee asioita, joita arkena ei ehdi. Jonkinlainen palauttava liikunta, kuten uiminen kuuluu myös usein Mikon lepopäivään.